2010. november 6., szombat

Mészáros Bence: Az igazi fájdalom



Búcsúzni könnyű,de feledni nehéz. Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk. Mégis fájni fog ,ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod a fejedet. Megállnál százezerszer, ám mégis tovább lépsz, mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz.
/Esze Éva/

Egy el nem múló szerelem,egy el nem múló vágyakozás a másik iránt. Mikor úgy érzed, meg tudnál ütni bárkit. Mikor azt mondják: Nézd, mennyire szerelmes még! Milyen gáz!
Nem! Az a gáz, ki érzelmek nélkül, mindig csak a szexre vágyakozik és rongybabaként kidobja a lányt. A szerelemnem múlik el, örök marad, míg a két szív előbb vagy utóbb babért arat. A szakítás után a lány szomorú, a fiú szomorú, a szülők szomorúk és a barátok is szomorúk. De egy biztos volt. Nem vesztettük el egymást. Isten minket egymásnak teremtett. A szakításról azt mondják, az okosok és az egyszeri emberek, hogy akkor történik meg, ha két ember nem szereti egymást. Ez nem igaz. Ha valami nem működik, akkor nem kell kínozni egymást. Meg kell beszélni, de a szerelem nem fog feledésbe merülni. A legrosszabb érzés az, amikor elveszíted azt, akit mindennél jobban szeretsz. Aki életed egy legfontosabb pontja volt, van és lesz. Gondolkozz el azon, kedves olvasó, hogy neked valójában mit jelent a szerelem és mit jelent az elmúlás.

Nincsenek megjegyzések: